Vilket projekt planerar du?

Oavsett om du vill totalrenovera hemmet eller måla om i sovrummet kan du lämna jobbet till oss!

services_icon1

Måleri

Dags att måla om? Då kan vi hjälpa till! Vi arbetar enbart med miljösäkrade färger och kan utföra allt från finmåleri till att måla om hela din bostad. Om du bor i hus eller villa kan du även vända dig till oss för utvändig målning. Alltid förmånliga priser och hög kvalitet.

services_icon1

Renovering

Som hantverkarföretag kan vi även förverkliga dina renoveringsplaner. Vänd dig till oss för allt från en badrumsrenovering till en totalrenovering av hela fastigheten. Vi finns med dig genom hela processen, från framtagande av projektplan, tills sista kontrollbesiktningen genomförs.

services_icon1.png

Tillbyggnad

Planerar du någon form av tillbyggnad? Kanske vill du skaffa en balkong, eller så vill du lägga altan på tomten? Då kan du anlita oss! Vi har mångårig erfarenhet av att genomföra högkvalitativa tillbyggnader åt kunder runtom i Stockholm.

services_icon1

Nybyggnation

Vi har även expertisen som krävs för att bygga nytt från grunden. Detta innefattar bland annat husbygge från grunden och bygge av attefallhus på tomten. Om du planerar någon typ av nybyggnation kan du kontakta oss idag så tar vi fram en projektplan baserad på dina önskemål.