Målare Ekerö

Vad är viktigt att tänka på när man anlitar målare?

Det finns en mängd hantverkar- och måleriföretag på marknaden idag och det kan vara klurigt att veta vilka av dessa som håller hög kvalitet. Det är vanligt att företagen lovar strålande resultat, men det är tyvärr också vanligt att dessa löften inte hålls. När du ska anlita en målare finns det därför flera saker som är viktiga att ha i åtanke för att undvika att framtida problem uppstår.

En av de viktigaste sakerna är att be om tidigare referenser. En seriös målare ska kunna bistå med referenser, både i form av foton och skriftliga sådana. Genom att höra vad tidigare kunder tycker kan du få dig en tydligare bild över vad som kan förväntas.

Utöver det är det även viktigt med en tydlig projektplan och offert. En offert ska aldrig innehålla några dolda avgifter, utan du ska veta exakt vad du kan förvänta dig för pris. I vissa fall kan det hända att en viss färg inte finns tillgänglig eller att något förändras under arbetets gång, detta ska givetvis meddelas direkt så att du kan ta ställning till detta.

Varför ska du välja oss?

Som erfaren målare följer vi samtliga punkter vi nämnt ovan, och mer därtill. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen. Trygghet skapar både en bättre arbetsmiljö för oss och leder självklart till att du som kund kan slappna av, precis som det ska vara när du anlitar proffs! Under våra år som aktiva har vi genomfört ett stort antal lyckade måleriprojekt och inom teamet är vi lika överens idag som vi var när vi startade. Enligt oss finns det inget bättre än att se reaktionen från våra nöjda kunder! Som företag strävar vi därför efter att skapa hem som både är välkomnande och trivsamma. Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Målare fint på Ekerö

Vi ansvarar för ROT-avdraget

Som målare hjälper vi dig alltid med ROT-avdraget utan att du behöver lyfta ett finger. Vi ser med andra ord till att skicka in alla relevanta uppgifter till Skatteverket och förmedlar sedan på din faktura hur mycket pengar du sparat!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify